Over mij

Hee!

Welkom op mijn blog, IsaBelliiee. Ik kan me voorstellen dat je denkt; IsaBelliiee? Waar komt dat vandaan? Nou, eigenlijk is dat heel simpel; deze blog is vernoemd naar mijzelf. Of eigenlijk: naar hoe veel mensen mij noemen. Mijn naam is namelijk Isabel, en ik ben een 16-jarig meisje uit Utrecht. Eerst vroeg ik me af of het niet raar was om m’n blog naar mezelf te vernoemen, maar deze blog gaat volledig over mijn interesses, de dingen die ik leuk vind en waar ik graag over schrijf, dus vond ik het wel toepasselijk.

Dat is dus meteen een antwoord op de vraag: ‘waar gaat deze blog over?’. Alhoewel ik daar eigenlijk geen écht antwoord op kan geven. Ik heb nogal veel interesses, er is ontzettend veel wat ik leuk vind of waar ik anderen graag over vertel. De hoofdonderwerpen zijn toch wel mode, media, muziek, beauty, lifestyle en creatieve dingen.

Ik vind het lastig om mezelf te omschrijven. Ik hou van dingen ondernemen, nieuwe plekken en mensen leren kennen, dingen ontdekken, avonturen beleven, en dingen meemaken. Maar ik vind het ook heerlijk om in huis een beetje aan te rommelen, dingen te maken & creatief bezig te zijn (bakken, naaien, leuke DIY’s…) of juist even niet zo veel te doen.

Op dit moment zit ik in 5 VWO, en wat ik daarna wil doen? Geen idee. Wist ik dat maar!

Ik hoop dat mijn blog je bevalt, ik hoor graag je mening. Veel (lees)plezier!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s